icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+ eduroam logo logotip EKP 2014 2020 SIO 2020

Tehniški dan

Letošnji tehniški dan je božično-novoletno obarvan. Učenci so pridno ustvarjali izdelke, ki bodo na ogled na novoletnem bazarju.

Preberi več

Moja poklicna pot

Danes smo na šoli izvedli 1. šolski parlament v tem šolskem letu na temo Moja policna pot.

Preberi več

Lepopisje

V oktobru in novembru je na šoli potekal tečaj lepopisja oz. kaligrafije. Mentorica Natalija Resnik Gavez je učence spretno usmerjala pri vodenju kaligrafskega peresa in nastale so prave mojstrovine.

Preberi več

Svetovni dan otrok

20. november je  Svetovni dan otrok. Je dan, ko otroci po vsem svetu prevzamejo vloge odraslih. Danes so imeli to možnost tudi učenci naše šole.

Preberi več

Nacionalna izmenjava knjižnih kazalk

Učenci 5. a razreda OŠ Mladika Ptuj, z razredničarko Ireno Golob, smo izdelovali bralne kazalke, da bi jih izmenjali z učenci iz druge šole. Izbrali so nam OŠ Brinje iz Grosuplja.

Preberi več

Delavnice o varni rabi interneta

Preventivne delavnice so potekale v 3., 6. in 8. razredih. Izvajala jih je predstavnica Safe.si, ga. Nina Gradišnik, izvedbo pa je omogočila Lokalna akcijska skupina za preprečevanje zasvojenosti Mestne občine Ptuj.

Preberi več

Prvošolci dobili gredico

Prvošolci postali skrbniki svoje šolske gredice za naslednjih devet let šolanja. Vzgajamo v sožitju z naravo.

Preberi več

Po poteh Rimljanov na Ptuju

1950. obletnico prve pisne omembe Ptuja smo na OŠ Mladiki obeležili s pohodom po Ptuju. Učenci so staršem predstavili bogato dediščino Rimljanov v domačem mestu.

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small  kakovost-alpha-small