icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+ eduroam logo logotip EKP 2014 2020 SIO 2020
  • 1
  • 2

Instagram

Mladiki lahko sedaj sledite tudi na icon instagram-u.

Novoletni bazar

Za nami je uspešen novoletni bazar. Učenci so na stojnicah predstavili svoje izdelke, ki so jih izdelali v sklopu tehniškega dne. Dokazali so svojo spretnost in ustvarjalnost.

Preberi več

Tehniški dan

Letošnji tehniški dan je božično-novoletno obarvan. Učenci so pridno ustvarjali izdelke, ki bodo na ogled na novoletnem bazarju.

Preberi več

Moja poklicna pot

Danes smo na šoli izvedli 1. šolski parlament v tem šolskem letu na temo Moja policna pot.

Preberi več

Lepopisje

V oktobru in novembru je na šoli potekal tečaj lepopisja oz. kaligrafije. Mentorica Natalija Resnik Gavez je učence spretno usmerjala pri vodenju kaligrafskega peresa in nastale so prave mojstrovine.

Preberi več

Svetovni dan otrok

20. november je  Svetovni dan otrok. Je dan, ko otroci po vsem svetu prevzamejo vloge odraslih. Danes so imeli to možnost tudi učenci naše šole.

Preberi več

Nacionalna izmenjava knjižnih kazalk

Učenci 5. a razreda OŠ Mladika Ptuj, z razredničarko Ireno Golob, smo izdelovali bralne kazalke, da bi jih izmenjali z učenci iz druge šole. Izbrali so nam OŠ Brinje iz Grosuplja.

Preberi več

Delavnice o varni rabi interneta

Preventivne delavnice so potekale v 3., 6. in 8. razredih. Izvajala jih je predstavnica Safe.si, ga. Nina Gradišnik, izvedbo pa je omogočila Lokalna akcijska skupina za preprečevanje zasvojenosti Mestne občine Ptuj.

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small