TEDEN OTROKA

Svet v katerem želim živeti

3. - 9. OKTOBER 2016

Ne živimo samo v enem svetu. Živimo v veliko majhnih svetovih. Lahko si jih izmislimo tudi sami. Lahko v njih ni nikogar razen nas ali pa so v njem samo tisti, ki jih vanje povabimo. Prav zagotovo pa čisto vsi živimo v dveh svetovih.

Preberi več

Zmagovalna pravljica učenke iz 3. a

Naša šola že vrsto let sodeluje v projektu Z domišljijo na potep.Tudi v letošnjem letu smo bili na natečaju zelo uspešni. Zmagovalno besedilo po izboru strokovne žirije v kategoriji razredna stopnja je letos Pravljica o miški izpod ptujskega gradu, avtorice Maše Vinko iz 3. a, mentorica ga. Sonja Plajnšek.

Preberi več

Planinski krožek

V tem šolskem letu bodo nadebudni planinci delovali bolj aktivno. Pet sobot se bomo podali na izlet, kamor ste vljudno vabljeni tudi starši, stari starši in ostali sorodniki, saj je to leto leto druženja in gibanja treh generacij.

Preberi več

Naravoslovni tabor POŠ

ODHOD V FIESO

Zbudil sem se ob 5:30, se uredil in prišel na železniško postajo Ptuj ob 6:00...

Preberi več

Bili smo na Radiu Ptuj

Z učenci smo v sredo, 17. junija posneli intervju z novinarko Natalijo Škrlec. Poslušate nas lahko v soboto, 20. junija ob 9:00 na valovih Radia Ptuj v oddaji Za male in velike.

Preberi več

Rdeče zelje – moja poklicna pot?

27. maja 2015 se je OŠ Mladika uspešno predstavila na Konferenci o razvoju kadrov. V okviru projekta Popestrimo šolo sta devetošolki Ema in Maja prikazali primer dobre prakse.

Preberi več

Lovili smo ribe

Prelep sončen dan je bil kot nalašč za pohajkovanje po Dravskem polju. 

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small  kakovost-alpha-small