1. mesto Kiare Šegula

Kiara Šegula se je tokrat udeležila Top 8 turnirja v Grižah, in sicer v kategoriji U13, kjer je dosegla zavidajoče 1. mesto. Premagala je tudi državno prvakinjo Saro Tokič.

Čestitamo.

Kiara Šegula navdušuje v namiznem tenisu

Kiara Šegula, učenka 5. razreda, se je udeležila državnega  prvenstva za kadete in kadetinje U15 in dosegla odličen rezultat, saj je kot najmlajša tekmovalka posamezno dosegla  odlično 3. mesto, v dvojicah pa sta s soigralko Laro Belaj dosegli 2. mesto.

Preberi več

Skrb za okolje

V okviru podaljšanega bivanja smo si učenci 1. a in 1. b  ob dnevu Zemlje pogledali posnetke o Zemlji in plastiki, potem smo okrasili koše s svojimi simboli za biološke odpadke, mešane odpadke in odpadke iz papirja. Tako smo se naučili ločevati smeti.

Preberi več

Odlična Taja Lončarič

Naša učenka Taja Lončarič se je v času od 21. do 23. aprila 2018 udeležila odprtega prvenstva do 16 let v Termah Ptuj.

Osvojila je 2. mesto posamezno in 1. mesto v dvojicah.

Čestitamo.

 

1. mesto Kiare Šegula v namiznem tenisu

Kiara Šegula, učenka 5. razreda, se je od 19. 4. do 22. 4. 2018 udeležila 65. Mednarodnega tekmovanja Zagipink, katerega se je udeležilo 750 tekmovalcev iz cele Evrope in ZDA. V svoji kategoriji je bila nepremaglija in osvojila 1. mesto.

Preberi več

Sejem Altermed

V soboto, 17. marca, smo se učenci šestega in učenka četrtega razreda, z učiteljicama Renato Sužnik in Silvo Ilec udeležili že tradicionalnega sejma Altermed v Celju.

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small  kakovost-alpha-small