Zlato za učenca Tilna

Naš učenec, Tilen Repina, se je v soboto 16. 6. 2018 udeležil svetovnega tekmovanja v kikboksu v sosednji Italiji. V svoji kategoriji 47+ je dosegel 1. mesto.

Preberi več

Bralni kovček

Učenci 2. a in 2. b smo v mesecu decembru v razred dobili kovček na katerem je pisalo Bralni kovček. Knjižničarka je povedala, da ga lahko vsak od nas vzame domov in pokuka vanj.

Preberi več

Recital učenca Mihe Denaca

V petek, 8. 6. 2018, smo lahko prisluhnili recitalu našega učenca Miha Denaca, v refektoriju minoritskega samostana na Ptuju. Miha je učenec violine in klavirja v Zasebni glasbeni šoli sv. Petra in Pavla na Ptuju.

Preberi več

Tilen Repina odličen v kikboksu

Naš učenec Tilen Repina se je pretekli konec tedna v Budimpešti udeležil druge tekme za svetovni pokal WAKO v tem letu. Tilen je med mlajšimi kadeti nad 47 kg osvojil odlično 1. mesto in s tem postal svetovni prvak in lastnik svetovnega pokala.

Čestitamo.

1. mesto Kiare Šegula

Kiara Šegula se je tokrat udeležila Top 8 turnirja v Grižah, in sicer v kategoriji U13, kjer je dosegla zavidajoče 1. mesto. Premagala je tudi državno prvakinjo Saro Tokič.

Čestitamo.

Kiara Šegula navdušuje v namiznem tenisu

Kiara Šegula, učenka 5. razreda, se je udeležila državnega  prvenstva za kadete in kadetinje U15 in dosegla odličen rezultat, saj je kot najmlajša tekmovalka posamezno dosegla  odlično 3. mesto, v dvojicah pa sta s soigralko Laro Belaj dosegli 2. mesto.

Preberi več

Skrb za okolje

V okviru podaljšanega bivanja smo si učenci 1. a in 1. b  ob dnevu Zemlje pogledali posnetke o Zemlji in plastiki, potem smo okrasili koše s svojimi simboli za biološke odpadke, mešane odpadke in odpadke iz papirja. Tako smo se naučili ločevati smeti.

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small  kakovost-alpha-small