icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Sprememba urnika v šolskem letu 2022/23

Pozdravljeni,

z novim šolskim letom spreminjamo urnik, saj bodo vsi učenci malicali v novi jedilnici in nič več v razredih.

Spremenjen urnik Vam objavljamo z namenom, da boste lažje organizirali obšolske dejavnosti svojih otrok v novem šolskem letu 2022/23.

sprememba urnika

Od starejših se učimo

Na naši šoli učence v okviru medgeneracijskega sodelovanja spodbujamo k razmisleku, da so izkušnje starejših dragocene in neprecenljive.

Preberi več

Zaključek bralne značke 2022

Po dolgem času smo zaključek branja za bralno značko obeležili na prav poseben način. V goste smo povabili  ilustratorja Uroša Hrovata.

Preberi več

Učbeniški sklad za šolsko leto 2023/2024

Ob koncu šolskega leta mora učenec vrniti nepoškodovane učbenike, ki si jih je izposodil. Če želite učbenike, ki jih imate izposojene v letošnjem letu, obdržati, jih lahko odkupite. Če učenec učbenik poškoduje, uniči ali izgubi, morajo starši oz. skrbniki poravnati odškodnino v skladu z 10. členom Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov, Ur. l. št. 12/20. 

Vsi učenci dobijo vse potrebne učbenike septembra v šoli brezplačno! Stroške izposoje učbenikov krije MIZŠ.

Delovne zvezke za učence od 4. do 9. razreda in potrebščine kupijo starši sami. Seznam Kopije nove: Seznami učnih pripomočkov

Preberi več

Vabilo na zaključek bralne značke

Dragi učenci in učenke!

Vsi, ki ste letos brali za bralno značko,

lepo vabljeni na zaklljučno prireditev,

ki bo v torek, 7. 6. 2022, ob 9. uri,

v šolski telovadnici. Naš gost bo

ilustrator Uroš Hrovat.

V šolo prihajamo…

S šolsko himno »Mladika je šola najlepša, v to šolo hodimo mi….« in z veselimi melodijami na inštrumente so naši starejši učenci razveselili bodoče prvošolce in njihove starše.

Preberi več

Ekskurzija za nadarjene in vedoželjne učence od 4. do 9. razreda

Z avtobusom smo potovali v Fram. Najprej smo imeli dve delavniciv Zavodu Simetris (Modra delavnica): za mlajše učence oblikovanje prototipa avtomobila iz LEGO kock in oblikovanje veternice, za starejše učence pa je potekala arhitekturna delavnica - gradnja mostu in sestavljanje makete stavbe. V delavnicah je bil poudarek na timskem sodelovanju učencev.

Preberi več

TOM potuje, otroke obiskuje

17. 5. 2022 TOM telefon pričenja vseslovensko akcijo »TOM potuje, otroke obiskuje«, s katero obeležujemo mednarodni dan otroških telefonov. Z akcijo bi vam radi sporočili, da nobena težava ni prevelika ali premajhna za pogovor.

Preberi več

Nova igrala na Mladiki

Na šolskem igrišču ponovno stojijo igrala. Da je temu tako, so poskrbeli lastniki dvorane Campus Sava Ptuj, ki s to gesto dokazujejo kako mar jim je za zdrav razvoj otrok in nenazadnje, da dobro medsosedski odnosi še zmeraj obstajajo.

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small