icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Drage učenke, učenci, spoštovani starši, sodelavke, sodelavci,

poslavlja se nenavadno leto - leto polno preizkušenj in izzivov. Kljub vsemu smo v iztekajočem se letu doživeli marsikaj lepega, in veliko dobrega načrtujemo za prihodnje. Veselili smo se šolskih in življenjskih uspehov, se tolažili ob težavah in neuspehih. Naj tako ostane tudi v prihodnje, veselimo se življenja in bogatimo ga drug drugemu!

Prazniki, ki so pred vrati nas kar silijo v premišljevanje o dobrem, o družini, o sreči, o sočloveku. Vzemite si čas za vse to tudi vi. V svojih mislih in v svojem srcu se spomnite vseh svojih prijateljev. Spomnite se tudi na tiste, ki so vas kdaj užalili in predvsem na tiste, ki ste jih prizadeli in užalili vi! Spomnite se vseh, ki so šli skozi vaše življenje. Upanje, medsebojno razumevanje, strpnost, sreča, veselje naj vas bogatijo celo življenje, bogatijo pa naj tudi ljudi, ki bodo imeli priložnost in srečo živeti z vami!

Po božiču bomo praznovali dan samostojnosti, ki je eden najpomembnejših praznikov naše domovine. Plebiscitna odločitev za samostojnost Slovenije pred leti je temelj za našo državno samostojnost. Imamo svojo državo, ponosni bodimo nanjo.

V Novem letu naj bo Vaše življenje usmerjeno k najvišjim ciljem, ki delu in sprostitvi daje pravo vrednost, zavest, da življenje ni naključno in zaman. Naj Vas tudi v letu 2022 povezujejo lepe misli in iskrene želje, da skupaj obogatimo življenjski vsakdan.

 

Želim vam prijetne praznike,

v novem letu pa obilo potrebe po novih znanjih,

ki bodo pomagala graditi lepši in prijaznejši svet.

                                Bogomir Širovnik, ravnatelj

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small