• 1
  • 2

Obisk z vrtca

14. in 15. aprila 2016 so predšolski otroci iz vrtcev Narcisa, Marjetica in Deteljica pri prvošolcih in tretješolcih okusili šolski utrip.

Preberi več

Živim zdravo

Od marca pa do maja bo na šoli potekal kuharski natečaj Živim zdravo, kuham z naravo.

Preberi več

Zmagovalna pravljica učenke iz 3. a

Naša šola že vrsto let sodeluje v projektu Z domišljijo na potep.Tudi v letošnjem letu smo bili na natečaju zelo uspešni. Zmagovalno besedilo po izboru strokovne žirije v kategoriji razredna stopnja je letos Pravljica o miški izpod ptujskega gradu, avtorice Maše Vinko iz 3. a, mentorica ga. Sonja Plajnšek.

Preberi več

Planinski izlet na Črni vrh na Pohorju, sobota 9. 4. 2016

Lepo vabljeni  na pomladni izlet. Peljali se bomo do Ribnice na Pohorju in pot nadaljevali peš. Šli bomo mimo Ribniške koče, kjer bomo imeli počitek in si nabrali novih moči za vzpon na najvišji vrh Pohorja, visok je 1543 m. Čas bo tudi za igro in druženje s planinskimi prijatelji.

Preberi več

Ustvarjali smo

Seveda smo učenci razredne stopnje navdušeno ustvarjali in sodelovali na Velikonočni razstavi.

Preberi več

Za naše drage mame

V razrednem projektu SLIKANJE NA STEKLO smo tretješolci ustvarili unikatna darila z osebnim voščilom za naše drage mame.

Preberi več

Pomlad

Prvošolci so poskrbeli, da je na šoli zadišalo po pomladi.

Preberi več

Ustvarjalne delavnice

V petek, 11. 3. 2016, so se nekateri učenci od 6. do 8. razreda udeležili ustvarjalnih delavnic na OŠ Ljudski vrt, kjer so sodelovali učenci vseh ptujskih mestnih šol.

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small  kakovost-alpha-small