icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Mednarodna izmenjava

Včeraj je na naši šoli potekala izmenjava z učenci iz sosedje Hrvaške. V okviru projekta Branje brez meja/Čitanje nema granica smo se namreč povezali s šolo iz Križevc. Učenci iz Hrvaške so brali našega avtorja Ivana Cankarja, mi pa hrvaškega avtorja Mato Lovrak.

Preberi več

Kviz Širjenje znanj o Rdečem križu

V torek, 21. maja 2019, je na Ptuju potekal kviz Širjenje znanj o Rdečem križu. Našo šolo so zastopali: Josia Bender, Bor Kaučič in Urh Milošič. Dosegli so odlično 2. mesto. Čestitamo!

Preberi več

Literarni večer

Učenci od 1. do 9. razreda smo pripravili pomladno obarvani literarni večer, na katerem smo predstavili svoje literarne izdelke, ni pa manjkalo tudi plesa in glasbe.

Vsi smo bili zelo zadovoljni in ponosni.

Preberi več

Gledališki klub v Varaždinu

Na OŠ Mladika učitelji poučujemo nemščino kot obvezni in neobvezni predmet, zato smo veseli, če se starši odločijo in vpišejo otroke k tem uram.  Pri urah se učijo različnih komunikacijskih spretnosti nemškem jeziku, ki ga lahko srečajo kmalu, ko prestopijo slovensko mejo.

Preberi več

Dan šole

Vsi učenci OŠ Mladika so se predstavili s petjem plesom in deklamacijo na temo Veličastna mavrica. Veseli smo, ker je bila prireditev uspešna in zelo odmevna.

Preberi več

Uspehi naših raziskovalcev

V petek, 22. 3. 2019, so se naši učenci udeležili 27. Regijskega srečanja mladih raziskovalcev osnovnih in srednjih šol Spodnjega Podravja in Prlekije, ki poteka pod okriljem ZRS Bistra Ptuj in dosegli lepe uvrstitve.

Preberi več

Prvošolci sprejeti v Skupnost učencev šole

Na prireditvi ob sprejemu učencev prvega razreda v Skupnost učencev naše šole jih je pozdravila predsednica Urška.

Učenke 7. b so odlično odigrale zabavno predstavo Prvi šolski dan in nas nasmejale. 

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small