icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Šola v naravi - 5. dan

Zadnj dan šole v naravi smo ustvarjali na Tartinijevem trgu, še zadnjič uživali ob čudovitem pogledu med kosilom ter občudovali Postojnsko jamo.

Preberi več

Šola v naravi - Piran

Peti dan

Po kosilu smo se poslovili od Pirana in obiskali Postojnsko jamo. Nato se vidimo...

Preberi več

Tehniški dan v 3. razredu - Živim zdravo

S tretjimi razredi smo izvedli tehniški dan na temo Živim zdravo. Obiskala nas je ga. Nuša Krošl iz ZD Ptuj, ki nam je predstavila zdrav način življenja. Z učenci smo izdelali maketo pljuč.

Preberi več

1.a je obiskalo gledališče kamišibaj

V 1. a nas je obiskalo gledališče kamišibaj, ki nam ga je prinesla učiteljica Marta Glatz. Po njeni čudoviti pripovedi o črki A s hriba Abeceda, smo se v pripovedi preizkusili nekateri učenci. Bilo je abrakadabra-tastično!

Preberi več

Volk in sedem kozličkov

Nekega dne v 1.a niso prišli učenci, pač pa Volk in sedem kozličkov. Pravljično dogodivščino smo skupaj z učiteljico Karin tudi posneli. Našo uprizoritev pravljice bratov Grimm si lahko ogledate na posnetku. icon movie

Šola v naravi

Peti dan

Bivanje v Piranu smo zaključili s slastnim kosilom. Na poti proti domu smo se ustavili še v Postojnski jami, kjer smo občudovali naš prečudovit podzemni svet. Pot do Ptuja smo si krajšali z glasbenimi željami in veselim prepevanjem.

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small