icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Obisk ptujskega gradu

Učenci tretjih razredov smo ob obisku muzeja - gradu ugotovili, da je to ustanova, ki hrani in razstavlja predmete z različnih področij preteklega življenja.

Preberi več

Nagrada Lanu za ustvarjanje

V prvem a razredu podaljšanega bivanja smo se odzvali na natečaj, ki ga je razpisalo KUD Sodobnost International iz Ljubljane.

Preberi več

Potujoče gledališče

V sredo 26. novembra smo si učenci od 5. do 9. razreda ogledali predstavo na temo letošnjega šolskega parlamenta Poklici in izobraževanje.

Novoletni bazar

V ponedeljek, 1.12.2014, bo v telovadnici potekal NOVOLETNI BAZAR. Ponujali bomo izdelke učencev od prvega do devetega razreda in izdelke donatorjev. Bazar bo odprt od 16.30 do 19.00 ure. Prostovoljne prispevke bomo namenili v šolski sklad.

Dvig socialnega in kulturnega kapitala

V šolskem letu 2014/15 je naša šola vključena v projekt Dvig socialnega in kulturnega kapitala, v sklopu katerega sodelujemo z OŠ Ljudski vrt, Vrtcem Ptuj in Gimnazijo Ptuj. V sklopu projekta bomo na naši šoli izvajali več dejavnosti s področja poklicne orientacije, uvedli bomo tutorje - učence prostovoljce, ki bodo pomagali učencem pri učenju ... 

Dnevni center za otroke in mladostnike

Tudi v novem šolskem letu se nadaljuje program Dnevnega centra za otroke in mladostnike, ki se še vedno izvaja v prostorih Doma upokojencev na Ptuju.

Preberi več

Lahkotni svet

V tem šolskem letu smo se vključili v projekt Lahkotni svet, ki ga organizira podjetje TALUM Kidričevo ob praznovanju 60 obletnice delovanja.

Preberi več

Planinski izlet na Veliki Travnik

Izlet bo v soboto, 15. 11. 2014. Prijave zbira učiteljica Silva Forštnerič do torka, 11. 11. 2014, pred poukom ali v odmoru.

Preberi več

Kodeks skupnosti učencev

Predstavniki razreda morajo zraven Pravil šolskega reda poznati tudi predpise Skupnosti učencev - kodeks.

Otroški parlament

Letos bo potekal že 25. otroški parlament. Otroci bodo debatirali na temo IZOBRAŽEVANJE IN POKLICNA ORIENTACIJA.

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small