icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

V tednu otroka smo se posvetili predvsem medgeneracijskemu sodelovanju. 

Učenci predmetne stopnje so obiskali učence razredne stopnje in obratno ter navezovali prijateljske stiske. Vsak razred (učenci in razrednik) je pripravil eno družabno igro. Učenci posameznega razreda so obiskali svoje prijatelje in se z njimi igrali igro, ki so jo pripravili.

Tudi za branje smo namenili nekaj minut, skozi katere smo se dotaknili teme letošnjega otroškega parlamenta Pasti mladostništva. Brali smo slikanico Neli Kodrič Filipić: Punčka in velikan.

Učenci prvih in drugih razredov so obiskali knjižnico in se udeležili pravljične urice. Pravljice so tokrat pripovedovala učenke Tjaša Rižner, Jana Majar in Kaja Kralj, ki so otroke navdušile. Lea Lajevec in Lucija Strihić sta pripravili razstavo na temo Pasti mladostništva, Hatije Huseini in Marjanca Okretič Tomažič pa sta pripravili razstavo ob prazniku Čebelice.

V okviru tedna otroka so učenci in učitelji podaljšanega bivanja organizirali tudi kostanjev piknik. Šolsko dvorišče se je spremenilo v vesel živ žav razigranih otrok, pomešan z dimom in hrustljanjem slastnih pečenih kostanjev. Bilo je nepozabno. 

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small