icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Veseli smo, da so na prireditvi nastopali vsi učenci naše šole. Po končani prireditvi so gostje obiskali razstavo umetniških izdelkov naših učencev.

Hvaležni smo, da so nam priskočili na pomoč z donacijami. Za sodelovanje se zahvaljujemo priznanim umetnikom, nekdanjim učiteljem in učencu naše šole, ki so nam na pomoč priskočili s svojimi umetniškimi deli. To sta bili likovnici: Rozina Šebetič, Anica Zupanič in akademski slikar Tomaž Plavec. Doniran denar bomo namenili za postavitev učilnice na prostem.

Naša šola se je v minulem šolskem letu odločila, da bo sodelovala v projektu Dnevi evropske kulturne dediščine. Ob razmišljanju, kako bi se predstavili s šolo, smo pripravili projektne dneve in prireditev za širšo javnost, ki je tokrat nosila naslov Od prosinca do grudna.
Cilj prireditve je bil seznanjenje učencev z lokalno kulturno dediščino in prikazom le-te ter medgeneracijsko sodelovanje.

Z razstavo slovenskih znamk in razglednic kurentov pa se nam je predstavil uvodni govornik na prireditvi, naš nekdanji učitelj, Franc Golob, ki je skrben zbiralec narodnega blaga.

 
Simple Picture Slideshow:
Could not find folder /var/www/html/images/Aktualno/2015_16/Dan_sole/slike

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small