icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Novoletno voščilo intro

Dragi učenke in učenci,

ob koncu leta se radi ozremo nazaj, na prehojeno pot v letu. Vaš trud, radovednost in srčnost so nas vse navdihnili ter naredili našo šolo posebno in živo skupnost. Vsak vaš korak je prispeval k barvitosti in pestrosti naše šolske družine.

Pomembno je, da se zavedate svoje moči in potenciala. Ne pozabite, da vsak izziv, ki vas čaka, predstavlja priložnost za rast in učenje. Svet je poln priložnosti, ki čakajo, da jih odkrijete, in vsak izmed vas ima v sebi nekaj posebnega, kar prinaša v svet.

Zahvaljujem se vam za vašo predanost in trud ter za vse lepe trenutke, ki smo jih delili skupaj. Ob tej priložnosti vam želim, da preživite čudovite praznike v krogu svojih najbližjih, napolnjene z veseljem, smehom in toplino.

Naj vam novo leto prinese še več izzivov, ki bodo spodbudili vašo ustvarjalnost, ter uspehov, ki bodo kronali vaše napore. Ne pozabite, da ste vi graditelji svoje prihodnosti, zato bodite pogumni, radovedni in srčni.

Želim vam vse dobro v prihajajočem letu!

 

Spoštovani starši in skrbniki,

ob izteku leta želim izraziti iskrene besede zahvale za uspešno sodelovanje med domom in šolo. Vaša podpora in zaupanje sta ključnega pomena za ustvarjanje uspešnega in spodbudnega okolja, v katerem se vaši otroci učijo, rastejo in razvijajo.

Zahvaljujem se vam za vašo neprecenljivo vlogo v življenju naše šole. Vaša angažiranost, sodelovanje in zaupanje pomenijo veliko, saj ustvarjajo mostove med domom in učilnico, ki so ključni za otrokov napredek.

Vsak vaš prispevek, bodisi v obliki spodbudnih besed, sodelovanja na prireditvah ali pomoči pri domačih nalogah, je dragocen del naše skupnosti. Zavedam se, da je vaša vloga zahtevna in pomembna, in zato želim izraziti iskreno zahvalo za vaš trud in predanost.

Ob koncu tega leta vam želim mirne in sproščene praznike v krogu vaših najbližjih ter obilo veselja, ljubezni in zdravja v prihajajočem letu. Hvaležni smo, da smo lahko partnerji na tej skupni poti skrbi za otrokovo izobraževanje in dobrobit.

Naj bo novo leto polno lepih trenutkov in uspehov za vas in vaše bližnje.

Bogomir Širovnik, ravnatelj

 

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small