UNICEF-ov svetovni dan otrok

Datum
Sre, 20. 11. 2019 12:30 - 13:30

Opis

NATEČAJ: V kakšnem svetu si želimo odraščati otroci

Praznujte 20. november – UNICEF-ov svetovni dan otrok – s svojimi najmlajšimi in odkrijte svet, v katerem si želijo odraščati otroci!

Ta poseben dan lahko z nekaj sreče obeležite vPredsedniški palači!

UNICEF-ov svetovni dan otrok je priložnost, da otroci prek likovnega natečaja povedo, v kakšnem svetu si želijo odraščati in opozorijo na to, da vsi otroci še vedno nimajo enakih možnosti. Naj bo glas otrok slišan in upoštevan!

Oglejte si galerijo risbic sveta po meri otrok, ki nastajajo v okviru likovnega natečaja UNICEF-a Slovenija V kakšnem svetu si želimo odraščati otroci! Delite svoje najljubše predloge na družbenih omrežjih in pomagajte otrokom širiti glas!

Tudi vi lahko z otroki obeležite UNICEF-ov svetovni dan otrok!Sodelujte v likovnem natečaju! Otrok naj na A4 list nariše svet po meri otrok.Namen risanja je, da odrasli z otroki spregovorimo o vrednotah sveta, ki nas obkroža, in položaju otrok v Sloveniji in svetu. Z otroki spodbudite pogovor o tem, v kakšnem svetu si želijo odraščati, odrasli pa imamo dolžnost, da tak svet skupaj z otroki tudi soustvarjamo.

Z mobilnim telefonom fotografirajte risbo (le risbo, ne otroka) in jo do15. novembra do 12:00 naložite v galerijo. Izžrebali bomo otroke, ki se bodo20. novembra v Predsedniški palači v Ljubljani udeležili posebne kreativne delavnice s kockami LEGO SERIOUS PLAY, kjer bodo ustvarjali svet, v katerem si želijo odraščati.

Praznujte UNICEF-ov svetovni dan otrok s svojimi najmlajšimi!

Sodelujte v nagradnem likovnem natečaju UNICEF-a Slovenija: naj otroci narišejo svet, v katerem si želijo odraščati.

Z nekaj sreče lahko UNICEF-ov svetovni dan otrok 20. novembra praznujete vPredsedniški palači! Na posebni delavnici, ki bo potekala po metodiLego Serious Play, bodo s priljubljenimi kockami ustvarjali svet, v kakršnem si želijo odraščati.


SODELUJ V NATEČAJU


Sodelujte v nagradnem likovnem natečaju UNICEF-a Slovenija: naj otroci narišejo svet, v katerem si želijo odraščati.

Preživite kreativno popoldne s svojimi otroki! Skupaj ustvarjajte in spregovorite o vrednotah sveta, ki nas obkroža, in položaju otrok v Sloveniji in svetu. Na način kreativne delavnice lahko spodbudite pogovor o tem, v kakšnem svetu si želijo odraščati otroci, odrasli pa imamo dolžnost, da tak svet skupaj z otroki tudi soustvarjamo. Verjamemo, da bo ustvarjanje zabavno in poučno! ;).
SODELUJ V NATEČAJU


Ekipa UNICEF-a Slovenija

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small  kakovost-alpha-small