Zaključek natečaja Teden možganov

Datum
Pet, 3. 2. 2023 0:30 - 1:30

Opis

Smo organizacijska skupina natečaja Tedna možganov, ki se odvija v okviru Tedna možganov, vsakoletnega dogodka, namenjenega približevanju nevroznanstvenih vsebin širši javnosti. Letošnji naslov natečaja je Na koncu jezika, njegov namen pa je spodbuditi mlade k razmišljanju o pomembnosti komunikacije in njene povezanosti z možgani.


Zato vabimo vas, mentorje in vaše učence, da se nam pridružite v oblikovanje naše zgodbe. Pod mentorstvom učiteljev lahko sodelujejo vsi učenci osnovnih in dijaki srednjih šol. Izdelki so lahko rezultat individualnega ali skupinskega dela. Vsak sodelujoči, tako učenec oz. dijak kot mentor, bo prejel potrdilo o udeležbi, ki ga bo izdala SiNAPSA. Najboljši izdelki bodo razstavljeni oziroma predvajani na Tednu možganov 2023, zmagovalni izdelki pa bodo nagrajeni. 

 

V priponki vam pošiljamo opis in natančna navodila za sodelovanje na natečaju, s katerimi lahko vaše dijake vodite in spodbujate k oblikovanju izdelkov. Rok za oddajo je 3. 2. 2023. Zaradi morebitnih nevšečnosti vas prosimo, da v kolikor na vaš elektronski naslov v tednu dni ne prejmete našega obvestila o prejemu vašega izdelka, še enkrat vzpostavite kontakt z nami, da skupaj preverimo situacijo. 

 

Veselimo se vaše ustvarjalnosti in sodelovanja z vami! 

Lep pozdrav


Nuša Kovač, Organizacijska skupina Tedna možganov 2023

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small