Zaključek natečaja Bodi umetnik - Igraj se z mano

Datum
Tor, 30. 11. 2021 0:30 - 1:30

Opis

Ponovno vas vabimo, da se prijavite na Bodi umetnik - 15. Mednarodni likovni natečaj "Igraj se z mano", ki poteka v okviru Mednarodnega festivalskega leta "Igraj se z mano".

Z likovnimi deli vaših učencev lahko na natečaju sodelujete z dvema temama: "IGRAJ SE Z MANO" in "ZDRAVKO LIDL PRIPOROČA …"*

Prijave na Bodi umetnik - 15. Mednarodni likovni natečaj "Igraj se z mano" so možne le preko spletnega obrazca, ki ga najdete na spletni strani www.drustozakulturoizkluzije.eu , do 1. 12. 2021

Prosimo vas, da likovna dela, ki jih boste prijavili, tudi poslikate in nam sliko preko elektronske pošte tudi posredujete. Tako bomo lahko izbrana likovna dela umestili v virtualno razstavo. Če je datoteka prevelika za elektronsko sporočilo, lahko uporabite tudi spletno platformo WeTransfer. Navodila za fotografiranje najdete tukaj.

Povezave:

Vabilo

Prijavnica

Še vedno je v teku tudi naša potujoča razstava. Potujočo razstavo lahko gostite ob različnih priložnostih, ko so na primer prazniki, dan šole, dogodki v okviru bralne značke, prihod decembrskih dobrih mož ... Pripravimo lahko tudi kratko predstavo in delavnice.

V kolikor bi si želeli, da jo gostite tudi v vaši ustanovi, nam to prosimo sporočite in poiskali bomo najboljšo rešitev.

Za dodatne informacije pokličite ali pišite na elektronski naslov:

  • 068 161 287 (Od ponedeljka do petka med 12.00 in 14.00 uro)
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 


Rok za prijavo na likovni natečaj je 1. 12. 2021

* V okviru izbrane teme na likovnem natečaju Bodi umetnik želimo v sodelovanju z Lidlom Slovenija in Zdravkom Lidl pokazati, kako pomembna je skrb za dobro počutje in uravnoteženo prehranjevanje. Zato spodbujamo vse sodelujoče, da se prepustite domišljiji in na kreativen način izrazite svoje misli.


Srečno in ostanite zdravi!

Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije


Če ne želite več prejemati naših obvestil, na to sporočilo odgovorite z "ODJAVA"

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small

FRENK index.php konec