icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Strokovna ekskurzija v Avstrijo

V okviru nadarjenih učencev, interesne dejavnosti gledališki klub in namiznega tenisa, smo se 9. aprila odpeljali na strokovno ekskurzijo.

Preberi več

Tabora za nadarjene

V času prvomajskih počitnic znova pripravljamo tabora za nadarjene učence, ki ju pripravljamo v okviru programa »Omogočimo sanje«. Tokrat pripravljamo dva tabora za nadarjene – BIOLOGIJA in ZGODOVINA.

Preberi več

2. APRIL: MEDNARODNI DAN KNJIG ZA OTROKE

2. april je Mednarodna zveza za mladinsko književnost (IBBY) proglasila za mednarodni dan knjig za otroke. Obeležujemo ga od 2. aprila 1967, poznamo pa ga tudi kot svetovni dan pravljic.

Preberi več

Uspešni mladi raziskovalci OŠ Mladika

V soboto, 28. marca 2015, je na OŠ Ormož potekalo 23. regijsko srečanje mladih raziskovalcev osnovnih in srednjih šol Spodnjega Podravja in Prlekije. S šestimi raziskovalnimi nalogami so se ga udeležili tudi učenci naše šole in prejeli dve zlati in štiri srebrna priznanja.

Preberi več

Naši veslači

V petek, 27. marca 2015, se je 10 učencev OŠ Mladika udeležilo državnega prvenstva osnovnih šol v veslanju na veslaških simulatorjih. 

Preberi več

Eko tabor 2015

Sporočamo Vam, da bomo na OŠ Mladika izvajali EKO tabor.

Eko-tabor se bo pričel v petek, 17. 4. 2015 ob 16:00 in končal v soboto, 18. 4. 2015 ob 12:00. Otroci lahko prespijo v šoli.

Preberi več

Opazovali smo delni sončev mrk

Učenci in učitelji smo si danes, 20. marca, ogledali delni sončev mrk. Popolni sončev mrk je bil viden v ozkem pasu, ki je tekel čez severni Atlantik, začenši vzhodno od Kanadske obale, med Islandijo in Škotsko, čez Ferske otoke in končal na severnem polu.

Preberi več

Peti razredi so izdelovali kolesa

Učenci 5.a in 5.b razreda sodelujejo v projektu Varno na kolesu. V okviru projekta je nekaj učencev z mentoricami Majdo Kramberger Belšak, Ireno Golob in Marto Skrbinšek, popoldan v tehnični delavnici izdelovalo kolesa iz aluminija.

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small