icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Poletni tabori za nadarjene

V času poletnih počitnic pripravljamo številne tabore za nadarjene učence, ki jih pripravljamo v okviru programa Omogočimo sanje, ki jih bomo izvajali v Poreču, na Pohorju in v Marburgu.

Preberi več

Mladinski pevski zbor - Olomuc

Mladinski pevski zbor OŠ Mladika se je med 3. in 7. junijem 2015 pod vodstvom zborovodkinje Jasne Drobne udeležil mednarodnega pevskega tekmovanju "Festival of songs" v Olomoucu na Češkem.

Preberi več

Zaključek projekta Lahkotni svet

V tem šolskem letu smo se vključili v projekt Lahkotni svet, ki ga je organiziralo podjetje TALUM Kidričevo ob praznovanju 60. obletnice delovanja.

Preberi več

GLASUJ ZA NAŠ PEVSKI ZBOR!

MPZ Mladika je danes tekmoval na mednarodnem tekmovanju pevskih zborov na Češkem. Potrebujejo Vašo pomoč pri glasovanju.

Preberi več

Podari zvezek

Zahvaljujemo se vsem staršem in učencem, ki so/ste se odzvali akciji Karitasa- Podari zvezek. Veseli in zadovoljni smo, saj smo zbrali 105 zvezkov. HVALA!

Preberi več

Literarno-glasbeni večer

V ponedeljek, 1. junija, smo na šolskem dvorišču OŠ Mladika priredili literarno-glasbeno druženje.

Preberi več

Ustvarjanje v 5. a

Učenci 5. a so izdelovali robote iz odpadnih materialov, pločevink, kartona in alufolije.

Preberi več

Srečanje bodočih prvošolcev

Srečanje bodočih prvošolcev in njihovih staršev je potekalo v sredo, 27. maja 2015.
Otroci so v delavnici prisluhnili pravljici in pili kamilični čaj, starši pa so prejeli vse potrebne napotke za šolanje otroka na naši šoli.

Preberi več

1. mesto na tekmovanju v kvizu

21. maja 2015 so se Niki Niklas Jagarinec, Manja Hliš in Jaka Horvat, kot predstavniki Oš Mladika, udeležili tekmovanja v kvizu Mladi in gibanje Rdečega križa. Za doseženo prvo mesto in vse točke iskreno čestitamo.

Preberi več

Literarno-glasbeni večer

Učenci Osnovne šole Mladika vas vabimo na literarno-glasbeni večer Ustvarjalno v počitnice. Pridružite se nam v ponedeljek, 1. junija 2015, ob 16. uri na šolskem dvorišču. S seboj prinesite odejice, na katerih boste sedeli.   

 

10. otroška varnostna olimpijada

V sredo, 6. maja 2015, so se učenci 4. a in 4. b udeležili predtekmovanja 10. Otroške varnostne olimpijade na igrišču OŠ Cirkovce.

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small