icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

27. občinski Otroški parlament

V četrtek, 26. 1. 2017, je v Centru interesnih dejavnosti potekal 27. ptujski občinski Otroški parlament. Mladi parlamentarci ptujskih osnovnih šol so razpravljali na temo Otroci in načrtovanje prihodnosti. Mladiko so zastopali Lara Ivančič, Matic Lukežič, Viktorija Rihtarič in Tjaša Rižner

Nenasilje – vloga in naloga staršev

Vabilo
za starše učencev od 1. do 9. razreda. Gospa Ingrid Klemenčič predava v ponedeljek, 9. januarja 2017, ob 16.30, v telovadnici šole na temo "nenasilje – vloga in naloga staršev".

Preberi več

Drage učenke, dragi učenci, ...

... pred nami je verjetno najlepši čas v letu. To je čas, ko se malo umirimo, pozabimo na vsakdanje skrbi in se posvetimo sebi in svojim najbližjim.

Preberi več

Mladika v digitalni knjižnici

Domoznanski oddelek Knjižnice Ivana Potrča Ptuj je na domoznanskem portalu Kamra, objavili zgodbo o zgodovini ptujske Mladike - lepotice ob Dravi. 

Preberi več

Otroci pojejo in se veselijo

otroci pojejoNa prireditvi Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo sta se Kiara Šegula, 4. b, in Danaja Frangež, 9. b, uvrstile v polfinale, ki bo v sredo, 28. 12. 2016, ob 18.00 v športni dvorani Osnovne šole Markovci. 

Vabilo

Sapramiška

Učenci od 1. do 3. razreda so si ogledali igrico Sapramiška, ki so jo izvedle prostovoljke CSD Ptuj.

Preberi več

Medgeneracijsko druženje

V četrtek, 15. 12. 2016 smo se učenci Skupnosti učencev naše šole odpravili v Dom upokojencev Ptuj. Ker v zraku že vse šelesti po božiču, smo stanovalcem doma pomagali okrasiti novoletne smreke.

Preberi več

Novoletni bazar

Oglejte si izdelke ustvarjalnih delavnic naših učencev na temo novoletnenega časa.

Preberi več

Naše pravljice

Spletno glasovanje traja od ponedeljka, 5. decembra 2016, do četrtka, 8. decembra 2016.

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small