icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Drugošolci za starše

V ponedeljek, 22. 6. 2015, so se učenci 2. razredov, ob 18. uri, predstavili svojim staršem, babicam, dedkom, bratcem in sestricam s plesom, pesmijo, deklamacijo in izštevanko. Bilo je veselo!

Preberi več

Po uspehu v češkem Oloumoucu jih je sprejel še župan

Župan Miran Senčar je v poročni dvorani Mestne hiše sprejel člane in zborovodkinjo Mladinskega pevskega zbora Mladika Ptuj ob njihovem nedavnem uspehu, ki so ga dosegli na mednarodnem zborovskem tekmovanju v Olomoucu na Češkem. 

Preberi več

Dan mlade ustvarjalnosti

V četrtek, 18. 6. 2015, so se najboljši učenci in najboljši športniki OŠ Mladika udeležili slovesnosti Dan mlade ustvarjalnosti na OŠ Breg, kjer so podelili priznanja najboljšim.

Preberi več

Drugošolci v Mariboru

V četrtek, 18. 6. 2015, smo se z vlakom odpeljali v Maribor. Ogledali smo si akvarij – terarij, se sprehodili okrog treh ribnikov in se sprostili v parku. Doživeli smo zanimiv in prijeten dan.

Preberi več

Nagradna ekskurzija

Zadovoljstvo učencev, ki so se udeležili izleta v Ljubljano v Hišo eksperimentov je bilo veilko. 

Preberi več

Ruška koča

Učenci 3. razredov smo preživeli dva čudovita, nepozabna dneva v naravi. Doživeli smo jo in zaznali z vsemi čutili in se o njej tudi kaj novega naučili.

Preberi več

Poletni tabori za nadarjene

V času poletnih počitnic pripravljamo številne tabore za nadarjene učence, ki jih pripravljamo v okviru programa Omogočimo sanje, ki jih bomo izvajali v Poreču, na Pohorju in v Marburgu.

Preberi več

Mladinski pevski zbor - Olomuc

Mladinski pevski zbor OŠ Mladika se je med 3. in 7. junijem 2015 pod vodstvom zborovodkinje Jasne Drobne udeležil mednarodnega pevskega tekmovanju "Festival of songs" v Olomoucu na Češkem.

Preberi več

Zaključek projekta Lahkotni svet

V tem šolskem letu smo se vključili v projekt Lahkotni svet, ki ga je organiziralo podjetje TALUM Kidričevo ob praznovanju 60. obletnice delovanja.

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small