icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Male sive celice

Naša ekipa učenk 7. razreda: Tinkara Hazl, Tjaša Rižner in Lara Zamuda, so se na predtekmovanju v OŠ Puconci uvrstile med štiri najboljše ekipe. Tako bodo našo šolo lahko zastopale tudi na televiziji v oddaji Male sive celice. Čestitamo!

Dan šole

Veseli smo, da so na prireditvi nastopali vsi učenci naše šole. Po končani prireditvi so gostje obiskali razstavo umetniških izdelkov naših učencev.

Preberi več

Dnevni center za otroke in mladostnike

Dnevni center za otroke in mladostnike je preventivni program, ki ga družinam ponujamo brezplačno. Program izvajamo čez celo leto od ponedeljka do petka od 13. do 19. ure na Trstenjakovi ulici 5 (Domino center).

Preberi več

Planinski krožek

V tem šolskem letu bodo nadebudni planinci delovali bolj aktivno. Pet sobot se bomo podali na izlet, kamor ste vljudno vabljeni tudi starši, stari starši in ostali sorodniki, saj je to leto leto druženja in gibanja treh generacij.

Preberi več

Prvi šolski dan

 Spoštovane učenke, učenci; spoštovani starši!
Tudi letošnje šolsko leto začenjamo z zanosom, s pričakovanji, polni upanja in načrtov.

Preberi več

Šola v naravi

Učenci 5. in 6. razreda imajo šolo v naravi od 7.9. do 11.9. v Strujnanu. 

Zbrali se bomo v ponedeljek, 7.9. 2015, ob 7.30 na parkirišču pred halo Mladika.

 

Zlata medalja naših pevcev

Mladinski pevski zbor OŠ Mladika se je med 3. in 7. junijem 2015 pod vodstvom zborovodkinje gospe Jasne Drobne udeležil mednarodnega pevskega tekmovanja »Festival of songs« v Olomoucu na Češkem in za svoj nastop prejel zlato medaljo.

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small