icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Zdrave navade v 1. razredih

Jem zdravo, živim zdravo!

V petek, 19. 2. 2016, nas je obiskala medicinska sestra iz Zdravstvenega doma Ptuj in nas ob zgodbici poučila, kako moramo skrbeti za svoje zdravje.

Preberi več

Pustno rajanje

Pustni torek smo preživeli zelo razigrano. Učenci razredne stopnje so se odpravili v Qlandio, kjer sta jih pričakala Pika Nogavička in klovn, ki sta najboljše maske tudi nagradila. 

Preberi več

Srečanje z bodočimi prvošolci in njihovimi starši

Srečanje je potekalo v ponedeljek, 1. februarja 2016. Ravnatelj je staršem predstavil šolo in delo v 1. razredu. V programu, ki so ga izvedli učenci tretjega razreda, so na sproščen način s plesom popeljali bodoče prvošolce v učilnico, kjer so ustvarjali. 

Veselimo se vpisa otroka na naši šoli. Lepo vabljeni.

Preberi več

Podarite modro srce

V sklopu akcije Podarite nam modro srce že deseto leto poteka zbiranje sredstev za štipendiranje otrok in mladostnikov, ki po izboru Zveze prijateljev mladine Slovenije pomoč najbolj potrebujejo. Za vsako poslano srce v sklad namenijo 0,25 EUR. Ustvarite modra srca v poljubni tehniki in jih do 15. februarja 2016 prinesite v šolsko svetovalno službo, da jih pošljemo organizatorjem akcije. Srca lahko ustvarite tudi TUKAJ.

Pohod z baklami, 3. razred

Učenci tretjih razredov s starši, bratci in sestricami smo se podali na nočni pohod z baklami in svetilkami.

Preberi več

3. razred na snegu

V sončnem zasneženem grajskem okolju so se učenci 3. razreda sprostili in se veselili ob igrah na snegu. 

Preberi več

Planinski izlet na Žavcarjev vrh

V soboto, 16. janurja 2016, te vabim, da se nam pridružiš na zimskem planinskem izletu. Z avtobusom se bomo odpeljali do Bresternice. Od tam se bomo po gozdni poti povzpeli na Žavcarjev vrh,

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small