logotip EKP 2014 2020 SIO 2020
  • 1

Novoletni nagovor ravnatelja

Drage učenke, dragi učenci,
spoštovane sodelavke, spoštovani sodelavci!

Začel se je praznični čas. To je čas za stiske rok in objeme, čas, da izrečemo vse zamolčane zahvale in dobre misli. Predvsem pa je čas, da odpremo srca svojim najbližjim. Preživite te praznike z ljudmi, ki imajo v vaših srcih prav poseben kotiček.

Prihajajoče leto pa naj bo radodarno z dobrim in lepim. Naj bo zdravo, ustvarjalno, iskrivo, naj bo veselo, odmevno, pogumno. Naj bo toplo in prijetno, predvsem pa naj bo srečno.

Uspeh naše učenke na natečaju Pisma poslancem

V oktobru je potekal ustvarjalni natečaj protikorupcijske komisije z naslovom Pisma poslancem. Učenci osnovnih šol iz cele Slovenije so v pismih izražali svoj pogled na razmere v naši družbi. Ponosni smo, da se je pismo učenke naše šole uvrstilo med najboljših dvanajst.

Preberi več

Projekt »Z domišljijo na potep«

DRAGI NAŠI DOMIŠLJIJCI,
mladi pisatelji in pisateljice (tudi po srcu), in vsi, ki vas je oziroma vas še bo zaneslo v naš čudoviti domišljijski svet ... dobrodošli!

Preberi več

Seznam natečajev

Koordinatorka natečajev: Karmen Plavec

Informacije za natečaje lahko dobiš pri strokovnih delavcih šole (razrednikih, drugih učiteljih, šolski svetovalni službi) ali pri koordinatorki natečajev - učiteljici Karmen Plavec (mansarda, učilnica št. 7). Vabljen/a k sodelovanju. 

Natečaji so objavljeni na naši spletni strani pod DOGODKI.

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small  kakovost-alpha-small