icon facebook png 26 
logotip EKP 2014 2020 SIO 2020
eduroam logo
Erasmus+
  • 1
  • 2

Kdo je napravil Vidku srajčico

Učenci od 1. do 3.razreda so si v ponedeljek, 22. 12. 2014, na šoli ogledali kratko igrico »Kdo je napravil Vidku srajčico (delo Frana Levstika)«, 

Preberi več

Novoletno voščilo

Naj bo novo leto radodarno z dobrim in lepim. Naj bo zdravo, ustvarjalno, iskrivo, naj bo veselo, odmevno, pogumno. Naj bo toplo in prijetno. Naj bo srečno.

Projekt »Popestrimo šolo 2015«

 

V kratkem bomo pričeli z izvajanjem dejavnosti v sklopu projekta »Popestrimo šolo«.

 

Uvodni sestanek za učence bo v sredo, 24. decembra 2014.

Preberi več

Novoletni bazar na OŠ Mladika

V ponedeljek, 1. decembra  2014, smo imeli tehniški dan. Dopoldne smo namenili ustvarjanju božičnih in novoletnih izdelkov, ki smo jih namenili za prodajo na popoldanskem božičnem bazarju. V šolski avli pa je ta dan učence, delavce šole, starše in obiskovalce pričakala okrašena naravna jelka z  jelenčki in lučkami.

Preberi več

Obisk ptujskega gradu

Učenci tretjih razredov smo ob obisku muzeja - gradu ugotovili, da je to ustanova, ki hrani in razstavlja predmete z različnih področij preteklega življenja.

Preberi več

Nagrada Lanu za ustvarjanje

V prvem a razredu podaljšanega bivanja smo se odzvali na natečaj, ki ga je razpisalo KUD Sodobnost International iz Ljubljane.

Preberi več

Potujoče gledališče

V sredo 26. novembra smo si učenci od 5. do 9. razreda ogledali predstavo na temo letošnjega šolskega parlamenta Poklici in izobraževanje.

Novoletni bazar

V ponedeljek, 1.12.2014, bo v telovadnici potekal NOVOLETNI BAZAR. Ponujali bomo izdelke učencev od prvega do devetega razreda in izdelke donatorjev. Bazar bo odprt od 16.30 do 19.00 ure. Prostovoljne prispevke bomo namenili v šolski sklad.

Dvig socialnega in kulturnega kapitala

V šolskem letu 2014/15 je naša šola vključena v projekt Dvig socialnega in kulturnega kapitala, v sklopu katerega sodelujemo z OŠ Ljudski vrt, Vrtcem Ptuj in Gimnazijo Ptuj. V sklopu projekta bomo na naši šoli izvajali več dejavnosti s področja poklicne orientacije, uvedli bomo tutorje - učence prostovoljce, ki bodo pomagali učencem pri učenju ... 

Dnevni center za otroke in mladostnike

Tudi v novem šolskem letu se nadaljuje program Dnevnega centra za otroke in mladostnike, ki se še vedno izvaja v prostorih Doma upokojencev na Ptuju.

Preberi več

Lahkotni svet

V tem šolskem letu smo se vključili v projekt Lahkotni svet, ki ga organizira podjetje TALUM Kidričevo ob praznovanju 60 obletnice delovanja.

Preberi več

Planinski izlet na Veliki Travnik

Izlet bo v soboto, 15. 11. 2014. Prijave zbira učiteljica Silva Forštnerič do torka, 11. 11. 2014, pred poukom ali v odmoru.

Preberi več

Kodeks skupnosti učencev

Predstavniki razreda morajo zraven Pravil šolskega reda poznati tudi predpise Skupnosti učencev - kodeks.

Otroški parlament

Letos bo potekal že 25. otroški parlament. Otroci bodo debatirali na temo IZOBRAŽEVANJE IN POKLICNA ORIENTACIJA.

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small  kakovost-alpha-small