icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Športni dan v okviru tedna otroka

V okviru tedna otroka je potekal zelo atraktiven in doživljajski športni dan, kjer so se učenci preizkusili v 15 različnih disciplinah.

Preberi več

Kulturna šola 2018

V petek, 21. septembra 2018 sva se predstavnici Osnovne šole Mladika skupaj z učiteljico Natašo Vauda udeležili podelitve naziva Kulturna šola 2018. Projekt Kulturna šola, ki poteka vsaka štiri leta, je potekal na Osnovni šoli Franceta Prešerna v Mariboru.

Preberi več

Teden otroka 2018

Od 1. do 7. oktobra poteka Teden otroka pod geslom »Prosti čas«.

Preberi več

Šolski kros

Tokrat je kros potekal v medgeneracijskem vzdušju.

Preberi več

Evropski teden mobilnosti

Združuj in učinkovito potuj,
je letošnji slogan Evropskega tedna mobilnosti, ki poteka od 16.–22. 9. 2018.

Preberi več

Delavnice za starše

Kako naj postavim meje svojemu otroku in ob tem ohranim dobre odnose? Kaj naj naredim v konfliktni situaciji? Odgovore na ta in še mnoga druga vprašanja boste dobili na delavnicah za starše, ki jih bo na OŠ Mladika brezplačno izvajal Center za družine Špajza modrosti. Vljudno vabljeni.

 Prijavnica.pdf

Zadnja akcija Očistimo Slovenijo

V soboto, 15. 9. 2018., bo potekala zadnja akcija Očistimo Slovenijo. Akciji se pridružuje MO Ptuj, ki hkrati vabi, da se akcije udeležijo tudi naši učenci.

Preberi več

Poslanica ministrice ob začetku šol. leta 2018/19

Dragi otroci v vrtcih, šolarke in šolarji, učenke in učenci, dijakinje in dijaki, upam, da so bile vaše poletne počitnice polne lepih in zanimivih doživetij, takšnih, da jih boste že prvi dan delili s sošolkami in sošolci, z vašimi prijatelji in prijateljicami.

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small