icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Jumicar

Program JUMICAR je izobraževalni program preventivne vzgoje otrok v cestnem prometu. 

Preberi več

Po 1. tednu dela na daljavo

Spoštovani,

za nami je prvi teden pouka na daljavo v šolskem letu 2020/21. Kljub začetnim tehničnim težavam (v glavnem na strani ponudnika storitev) smo se uspešno spopadli tudi s tem izzivom.

Preberi več

Uvedba pouka na daljavo

Pozdravljeni,  

danes smo zaradi epidemioloških razmer začeli s poukom na daljavo za učence 6. – 9. razreda.

Pouk na daljavo poteka preko spletne učilnice Microsoft Teams. Ta je bila oz. je občasno preobremenjena, saj večino OŠ, SŠ in fakultet uporablja to spletno učilnico. Posledično so bile manjše tehnične težave oz. nevšečnosti ob uvedbi pouka na daljavo pričakovane.

Zato na OŠ Mladika za ponedeljek, torek in sredo načrtujemo izvedbo dveh kulturnih dnevov in enega športnega dneva. Z regularnim poukom, ki bo potekal po klasičnem urniku učencev, bomo torej začeli v četrtek, 22. 10. 2020.

Tako učence kot starše oz. skrbnike prosimo za potrpežljivost ob morebitnih tehničnih nevšečnostih, ki jih bomo odpravili v najkrajšem možnem času.

Skupaj bomo zmogli tudi ta izziv. 

Lep pozdrav. 

 

Kontakti v primeru težav pri pouku na daljavo:

*Ludvik Medic (računalniška oprema in programska oprema) - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.;

*Robert Mlakar (programska oprema) - Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Starši z učitelji komunicirate preko eAsistena. AAI račun za Teams imajo samo učenci.

Pouk za vse učence POTEKA PO TRENUTNO VELJAVNEM URNIKU (tudi na daljavo).

Ukrepi v času COVID-19

Obvestilo pooblaščene osebe za varstvo podatkov zavodom.

Protokol za čiščenje in razkuževanje prostorov in oskrbe s sanitarnim materialom za preprečevanje širjenja sars-cov-2 (vzgoja in izobraževanje v razmerah, povezanih s covid-19) (od 1. 9. 2020 do preklica).

Protokol za organizacijo dela, čiščenje in razkuževanje v kuhinji in jedilnici šole za preprečevanje širjenja sars-cov-2 (vzgoja in izobraževanje v razmerah, povezanih s covid-19) (od 1. 9. 2020 do preklica).

Pravila šolskega reda v razmerah, povezanih s covid-19.

Šolska pravila za uporabo orodij za poučevanje na daljavo.

Priporočila za starše v času izobraževanja na daljavo.

Navodila za učence 1.–3. razreda v času izobraževanja na daljavo.

Navodila za učence 4. in 5. razreda v času izobraževanja na daljavo.

Navodila za učence 6.–9. razreda v času izobraževanja na daljavo.

Navodila za ocenjevanje znanja v okviru poučevanja na daljavo.

Obvestilo o popolni zapori Peršonove ceste

Spoštovani,
obveščamo vas o popolni zapori Peršonove ceste od Volkmerjeve ceste do Ulice 5. prekomorske, promet je dovoljen samo za potrebe gradbišča in za stanovalce. Na trasi od Ulice 5. prekomorske do ceste Na jasi bo od danes, 7.10. do predvidoma 18.10.2020 popolna zapora ceste. Ker gre za traso šolske poti, vas obveščamo, da bo avtobusni prevoznik otroke iz naselja Na jasi vozil čez Mestni vrh.

Pojasnilo glede varnostnih kod

Spoštovani starši,

s pričetkom letošnjega šolskega leta je zaradi zagotavljanja točnosti in ažurnosti vaših kontaktov, ki jih vodimo v naših uradnih evidencah (eAsistent), potrebno varnostno potrditi vaše podatke.

Iz eAsistenta boste prejeli varnostno kodo za potrditev podatkov skupaj z povezavo do spletnega obrazca, ki vas bo vodil skozi celoten postopek. V kolikor kode niste prejeli, nam to sporočite in vam jo bomo ponovno poslali.

Za starše, ki bi radi uporabljali eAsistenta za starše, je novost tudi ta, da vašo prijavo oddate prostovoljno skozi spletni obrazec, ko podatke potrdite.

Več o varnostnem potrjevanju podatkov in o pravni ureditvi eAsistenta, ki ga na šoli uporabljamo za vodenje šolske dokumentacije, lahko preberete v priloženi priponki.

Pojasnila k pravni ureditvi eAsistenta in o varstvu osebnih podatkov.

Pojasnilo za starše v zvezi z varnostnim preverjanjem kontaktnih podatkov.

Prvi šolski dan za prvošolčke

Naši  prvošolčki so veselo zakorakali v 1. razred. Vse skupaj je pozdravil ravnatelj, Bogomir Širovnik, nato pa je sledil topli sprejem s krajšim kulturnim programom. Ema iz 6.a in Tai iz 5.a sta se predstavila z dvema pesmima:  Nisi sam, Dan ljubezni.

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small