icon facebook png 26 
logotip EKP 2014 2020 SIO 2020
eduroam logo
Erasmus+
  • 1

        Hišni red      Pravila šolskega reda      Dokumenti

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

SIO 2020

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Preberi več

Razstava Tilna Kamenška

Dne 8. 6. 2017 je bil na naši šoli poseben dogodek, otvoritev razstave risb Tilna Kamenška z naslovom »Simboli sveta iz črnine«.

Preberi več

Dopoldanske govorilne ure

Zaradi številnih nadomeščanj strokovnih delavcev prosimo Vas starše in skrbnike naših učencev, da se za dopoldanske govorilne ure predhodno najavite.

Šolski kros

Na krosu smo bili pretekli progo vsi. Ni pomembno, kateri prvi do ciljne črte prihiti, pomembno je, da smo sodelovali vsi. (Ema, 6.a)

Preberi več

Svet konj - čar prijateljstva

Letos smo se na strokovni ekskurziji za nadarjene učence in učence, ki imajo dodatno strokovno pomoč v šoli, odpravili v Konjeniški center v Starošincah.

Preberi več

Most iz špagetov

V petek, 5. 5. 2017, so se Jaka Horvat, Jernej Denac in Lara Ivančič udeležili tekmovanja "Ali je kaj trden most?" Iz špagetov so zgradili most, ki je vzdržal 30 kg.

Preberi več

Turnir namiznega tenisa v Puconcih.

V četrtek, 13. 4. 2017, je v Puconcih potekalo regijsko tekmovanje v namiznem tenisu. Učenka Daniela Butkovska Tomanič se je uvrstila na 3. mesto in se tako uvrstila v polfinale. 

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small  kakovost-alpha-small