logotip EKP 2014 2020 SIO 2020
  • 1

POŠ - Hura, zimske počitnice!

V okviru projekta Popestrimo šolo 2016-2021, ki se financira s sredstvi Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada, bo v času od ponedeljka, 20., do petka, 24. februarja 2017 od 7.00 do 15.00 ure, na voljo strokovno vodena vadba (ustvarjalnice, cirkuška animacija, športne animacije,družabne igre, motorične igre, zabavne vsebine, spoznavanje košarkarske igre in druženje s priljubljenim Lipkom), ki bo potekala v Športni dvorani Mladika in ostalih prostorih na Mestnem stadionu Ptuj, pod vodstvo vaditeljev iz RUD Eleje (brata Malek) in strokovnih delavcev iz Košarkarske zveze Slovenije, ki ga organizira Zavoda za šport Ptuj. 

Preberi več

Medobčinski mnogoboj

Medalje so osvojili:
Zala Jermič - 3.mesto
Denis Volgemut -3. mesto
Alen Smiljan - 2. mesto

Čestitamo.

Preberi več

Namizni tenis - področno tekmovanje

Učenci naše šole so se udeležili področnega tekmovanja OŠ v namiznem tenisu, ki je potekalo v športni dvorani Mladika na Ptuju. Dosegli so sledeče rezultate:

Daniela Butkovska Tomanič - 1. mesto

Kiara Šegula - 4. mesto.

Preberi več

Mnogoboj

V torek, 24. januarja 2017 je potekala 1. tekma mnogoboja. Najuspešnejši učenci iz OŠ Mladika so bili:

Jan Štumberger – 2. mesto

Staša Štern – 7. mesto

Tilen Repina – 10. mesto

Alen Smiljan – 2. mesto

Denis Volgemut – 4. mesto

Vasja Rimele – 9. mesto

Čestitamo!

27. občinski Otroški parlament

V četrtek, 26. 1. 2017, je v Centru interesnih dejavnosti potekal 27. ptujski občinski Otroški parlament. Mladi parlamentarci ptujskih osnovnih šol so razpravljali na temo Otroci in načrtovanje prihodnosti. Mladiko so zastopali Lara Ivančič, Matic Lukežič, Viktorija Rihtarič in Tjaša Rižner

POŠ - Pravljične urice

logo fullintro

V okviru projekta Popestrimo šolo 2016-2021, ki se financira s sredstvi Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada, nas je v svet pravljic popeljala ptujska pravljičarka Liljana Klemenčič v sredo, 28. 12. 2016, za učence 2. razredov, v knjižnici Ivana Potrča Ptuj, ki nam je ob slikanicah predstavljala pravljice, uganke in jogo za otroke.

Preberi več

Nenasilje – vloga in naloga staršev

Vabilo
za starše učencev od 1. do 9. razreda. Gospa Ingrid Klemenčič predava v ponedeljek, 9. januarja 2017, ob 16.30, v telovadnici šole na temo "nenasilje – vloga in naloga staršev".

Preberi več

Drage učenke, dragi učenci, ...

... pred nami je verjetno najlepši čas v letu. To je čas, ko se malo umirimo, pozabimo na vsakdanje skrbi in se posvetimo sebi in svojim najbližjim.

Preberi več

Mladika v digitalni knjižnici

Domoznanski oddelek Knjižnice Ivana Potrča Ptuj je na domoznanskem portalu Kamra, objavili zgodbo o zgodovini ptujske Mladike - lepotice ob Dravi. 

Preberi več

Otroci pojejo in se veselijo

otroci pojejoNa prireditvi Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo sta se Kiara Šegula, 4. b, in Danaja Frangež, 9. b, uvrstile v polfinale, ki bo v sredo, 28. 12. 2016, ob 18.00 v športni dvorani Osnovne šole Markovci. 

Vabilo

POŠ - Pravljične urice

 logo fullintro

V okviru projekta Popestrimo šolo 2016-2021, ki se financira s sredstvi Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada oraniziramo za učence 2. razredov pravljične urice z znano ptujsko pravljičarko Liljano Klemenčič v sredo, 28. 12. 2016, ob 10. uri v pravljični sobi knjižnice Ivana Potrča Ptuj. 

Preberi več

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small  kakovost-alpha-small