icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Tematska tabora KREATIVNO PISANJE in LOGIKA na Domu Miloša Zidanška na Pohorju.

zpm

V nadaljevanju pa nekaj opozoril, saj se pri mnogih pojavljajo podobna vprašanja:

  1. Prijave zbiramo do roka določenega v obvestilu oz do zasedbe prostih mest (velja datum prejema prijavnice). O zasedenosti bomo natančno obveščali na naši spletni strani. Prijave smo že začeli prejemati, zato naj ne odlašajo s posredovanjem prijavnice.
  2. Straši imajo možnost subvencioniranja udeležbe, zato potrebujemo ustrezno dokumentacijo, ki je natančno določena v obvestilu o taboru (veljavna odločba o otroškem dodatku ali odločba o odmeri dohodnine). Starši imajo možnost do trikrat v enem šolskem letu uveljavljati subvencijo.
  3. Prijavnice in vsa dokazila nam lahko posredujete/ posredujejo straši tudi po elektronski pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Paziti je potrebo, da je prijavnico ustrezno izpolnjena in podpisana.
  4. Po prejeti prijavi vsa komunikacija poteka med ZPM Maribor in starši, vas le prosimo za širjenje informacije o taborih.
  5. Učence opozorite, da si morajo pravočasno pridobiti potrdilo o nadarjenosti,  motivacijska pisma napišejo sami. Učenci, ki so se v preteklosti že udeležili tabora, ne potrebujejo novega potrdila (pripišejo naj katerega tabora so se udeležili).

Za več informacij smo vam oz staršem na voljo na 02/229-69-15 (Urša Žiger) ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na spletni strani ZPM Maribor, kjer so tudi že objavljeni tabori, ki jih še bomo izvedli  šolskem letu 2015/2016.  

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small