icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

V prvem a razredu podaljšanega bivanja smo se odzvali na natečaj, ki ga je razpisalo KUD Sodobnost International iz Ljubljane.

V času podaljšanega bivanja imajo otroci na razpolago pisano paleto dejavnosti, katere popestrijo njihov čas po pouku. Zato imamo veliko možnosti, da lahko sodelujemo na različnih literarnih in likovnih natečajih.

lan 1 lan 3

V prvem a razredu podaljšanega bivanja smo se odzvali na natečaj, ki ga je razpisalo KUD Sodobnost International iz Ljubljane. Naslovna tema razpisa je bila Moja sanjska služba. Nekaj časa smo posvetili pogovorom o prihodnosti in kakšen poklic izbrati. Iz nastalega majhnega projekta na to temo so nastali prav zanimivi likovni izdelki. Poslali smo jih na omenjeni natečaj in prejeli čudovito novico. Obvestili so nas, da so likovni izdelek našega učenca Lana Žitnika Roglja izbrali med najboljše na I. stopnji Literarno-likovnega natečaja NMK - jesen 2014. Zelo smo se razveselili in z novico seznanili Lanove starše. Odzvali so se vabilu in z Lanom odšli v Ljubljano na podelitev nagrad. Prireditev je potekala 26. novembra v Cankarjevem domu. Nagrajenci so se srečali s priljubljeno pisateljico Cvetko Bevc. Prejeli so knjižne nagrade.

lan 4

Čestitamo!

Mentorica: Silva Ilec

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small