icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Spoštovani starši, skrbniki!

Za nami je že tretji teden pouka na daljavo in ponovno lahko povem, da nam gre odlično.
Nekateri učitelji so na novo vzpostavili spletne učilnice. Učitelji se resnično trudijo po najboljših močeh, tudi njim namreč ni bilo lahko, saj so morali na novo poiskati načine in oblike dela, da lahko pouk nemoteno teče dalje. In iz dneva v dan iščejo nove poti ...

Seveda pa ne morem mimo tega, da ponovno pohvalim vaše izjemne otroke, saj dobivam od učiteljev same pozitivne povratne informacije. Zelo vzorno in odgovorno opravljajo svoje obveznosti. Res sem ponosen na njih!

Zagotovo pa se zavedamo, da tovrstni pouk ni primerljiv s poukom v šoli, je pa v danih okoliščinah takšen način pouka edini možen. Zato se tudi vam, cenjeni starši, iskreno zahvaljujemo za vso pomoč, ki jo nudite vašim otrokom. Hvala vam, ker jih spodbujate, podpirate in jim omogočate vso potrebno računalniško opremo, ki jo v danih okoliščinah nujno potrebujejo. Zavedamo se, da nam le skupaj lahko uspe ... in vem, da smo na pravi poti. Iskrena vam hvala za vso pomoč in razumevanje.

V šolskem koledarju zaenkrat ni sprememb. Torej:
- ponedeljek, 13. 4. 2020, bo dela prosti dan (zaradi praznika ne bo pouka na daljavo),
- prvomajske počitnice bodo ostale (od 27. 4. do 3. 5. 2020 ne bo pouka na daljavo).
- učenci 9. razreda s poukom končajo normalno po šolskem koledarju, to je 15. 6. 2020
Termini NPZ še niso natančno določeni oz. se še ne ve ali bo letos NPZ sploh potekal (vas bom pa takoj, ko bo znanega kaj več, o tem tudi obvestil).

Pred nami je četrti teden dela na daljavo in iz tedna v teden nam gre bolje. In iz dneva v dan smo bližje vrnitvi v šolo. Prepričan sem, da si prav vsi želimo, da bi se res čimprej vrnili nazaj na stara pota ... Zato je pomembno, da ostajamo optimistični ... in mi smo!

V primeru, da karkoli potrebujete, se seveda lahko obrnete na posamezne učitelje, razrednike, svetovalno službo in seveda tudi name. Vsi naši elektronski naslovi so na spletni strani šole.

Želim vam vse dobro. Pazite nase in na vam drage ljudi.

Prijazno vas pozdravljam in se veselim dneva, ko se bomo ponovno srečali!

 

Bogomir Širovnik, ravnatelj

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small