icon facebook png 26 icon instagram Erasmus+ eduroam logo logotip EKP 2014 2020 SIO 2020

        Hišni red      Pravila šolskega reda      Dokumenti      Šolski prevozi

Zveza prijateljev mladine (ZPM) v času zimskih počitnic, od 24. 2. do 27. 2. 2020, znova pripravljajo tabor za nadarjene učence. Tabora se lahko udeležijo tudi učenci, ki niso prepoznani kot nadarjeni učenci, a ne morejo uveljavljati subvencije.

PROSPEKT

PRIJAVNICA images

simbol1 Kreativno pisanje - OD POEZIJE DO IGRARIJE, OD GLEDALIŠČA DO SPLETIŠČA (za učence od 5. - 9. razreda) - tabor se bo dogajal na Domu Miloša Zidanška. Podrobneje o taboru v priponki. Poleg izbranih vsebin, bodo poskrbeli tudi za zabavno preživljanje prostega časa. Zabavali se boste na snegu (sankanje, pležuhi, nočni sprehod do razgledne točke), pripravili boste večerni program in počeli še marsikaj, kar vam bo krajšalo čas.

 

Kot vedno doslej bodo organizirali prevoz iz večjih slovenskih mest. Starši boste lahko uveljavili možnost subvencioniranja glede na prihodek na družinskega člana na osnovi regresne lestvice za subvencioniranje taborov za nadarjene učence. Subvencija je namenjena prepoznanim nadarjenim učencem.

Prijave zbirajo do zasedbe prostih mest. Ker je število mest omejeno, ne odlašajte s prijavo. Zainteresirane je mogoče vpisati tudi evidenčno na seznam in mu tako zagotoviti mesto na taboru. 

Za več informacij so vam na voljo na 02/229-69-15 (Urša Žiger), Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na njihovi spletni strani

 

Zveza prijateljev mladine Maribor
Razlagova ulica 16, 2000 Maribor
Tel.: 02/2296915, Fax: 02/2296920
www.zpm-mb.si
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small  kakovost-alpha-small