icon facebook png 26 logotip EKP 2014 2020 SIO 2020Erasmus+

Zveza prijateljev mladine Maribor pripravlja tematske tabore iz novinarstva, angleščine in nemščine. 

Tabori so odlična priložnost, da mladi preživijo počitnice na drugačen način. Poleg vsebine tabora, bo poskrbljeno tudi za obilo počitniške zabave (kopanje, ogledi, sprehodi, zabavna druženja in še veliko več). Taborov se lahko udeležijo tudi učenci, ki niso prepoznani kot nadarjeni učeni, a ne morejo uveljavljati subvencije.

TABORI, KI JIH PRIPRAVLJAJO:

TABOR

OŠ/SŠ*

Starost

TERMIN

LOKACIJA

CENA

KREATIVNA ANGLEŠČINA

5. – 9. razred

30. 6. – 5. 7. 2019

POREČ

195,00 €

NOVINARSKI TABOR

5. – 9. razred

30. 6. – 5. 7. 2019

 POREČ

 195,00 €

NEMŠČINA*

OŠ in SŠ**

od 12. - 16. let

2. 8. – 11. 8. 2019

MARBURG

618,00 €

Prijavnice in ostale informacije najdete na spletni strani.

KRATKI OPISI TABOROV

Novinarski tabor – je namenjen učencem, ki jih zanimajo mediji, časopisna redakcija ter kakšno je novinarsko življenje. Končni produkt nova številka časopisa ODBIT(O). Tabor je namenjen tistim, ki si želijo veliko zabave, druženja, ustvarjanja in nepozabnih doživetij. Prijavnica.

Tabor ANGLEŠČINE – za tiste, ki jih zanima angleški jezik in si želijo nekoliko drugače preživeti nekaj počitniških dni ob morju. Na taboru bosta v ospredju ustvarjalnost in kreativno pisanje v izbranem tujem jeziku. Ob tem pa še spoznavanje mesta ter aktivno preživljanje počitnic. Tabor je namenjen tistim, ki si želijo veliko zabave, druženja, ustvarjanja in nepozabnih doživetij. Prijavnica.

Ti je bližje NEMŠČINA in potovanja– potem moraš z nami v MARBURG. Učenje nemškega jezika ni nujno sedenje v učilnici in poslušanje predavanj, lahko je pravo potovanje, raziskovanje, zabava in druženje s prijatelji. Obiski zanimivih krajev, adrenalinske in športne dogodivščine, družabne igre in večerne zabave … pri tem pa učenje nemškega jezika steče kar nehote in povsod. Obiskali in raziskovali bomo tudi BONN. Prijavnica.

Celotni dopis v PDF.

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small  kakovost-alpha-small